Mediegrafiker med flair for foto.

For 4 år siden købte jeg mit første kamera for at have en grund til at komme op af sofaen og ud i naturen. Og den beslutning har udvidet min horisont og ledt til, at jeg opdagede min passion for visuel kommunikation.

Jeg er detaljeorienteret, og uanset opgaven kan jeg godt lide at nørkle med tingene. Især farver spiller en stor rolle i min måde at arbejde på. Hvordan opfatter vi farver? Og hvilke farver passer til hvilke udtryk? Her kan jeg godt lide at kombinere det kreative med det tekniske for at ende med et professionelt resultat.

Uddannelse

Herningsholm Erhvervsskole 2019 - 2023

Kreative og teknisk medieproduktionen. Næsten alt arbejdet foregår på en computer. Som mediegrafiker udformer man layout og arbejder med typografi & billedbehandling.

Key Point Photography Academy 2019 - 2021

KPP Academy er en 2-årige uddannelse baseret på weekend undervisning og hjemmestudie.

Learnmark Horsens 2011 - 2014

Som tømrer arbejder man hovedsageligt har med træ. Der bygges huse, laves terrasser, arbejder inden for, udenfor, på jorden og i højden.

Erhvervserfaring

Clipper A/S 2021 - 2023

Udarbejdelse af katalog samt markedsføringsmateriale med særligt fokus på billeder og grafik. Billeder i form af detaljeskud, fashion og packshots.

Beauty and the Beast Tattoo 2020 - 2021

Ansvarlig for opslag og indhold på tværs af sociale medieplatforme - både Facebook, Instagram og YouTube -, herunder at tage stemningsbilleder og -videoer af hverdagen i butikken, samt dokumentere kundehistorier og events.

Ansvarlig for opsætning, support og vedligeholde af det fælles bookingsystem og kalender, Gecko Webudvikler og medie ansvarlig for udarbejdelse af ny hjemmeside med særligt fokus på billeder og grafik.

Sølund Huse 2016 - 2019

Levering samt montage af pavilloner, træhuse og legehuse. Har stået for daglig kunde og ordrehåndtering, og er derfor struktureret og serviceminded.

Byggeteam Plus 2014 - 2016

Alt fra totalrenovering til nybyggeri. Daglig omgang på byggepladser med samarbejde på tværs af faggrupper

Horsens Boligbyg 2011 - 2014

Totalrenovering, nybyggeri samt ejendomsservice. Effektiv løsning af problemer, som de opstår, både selvstændigt og teams.

Stark 2008-2011

Daglig oprydning samt opfyldning af vare i drive-in, kundehåndtering samt vejledning af produkter og materialer.