Grafisk elev med flair for foto.

Med en krøllet hjerne, kreativt sind, stor teknisk indsigt og et hjerte fyldt med passion indeholder jeg alle forudsætningerne for at blive en dygtig mediegrafiker.

Jeg har evner, der spænder fra en kreativ og visuel forståelse til en teknologisk formåen. I det spændingsfelt er jeg kompetent til at agere samt varetage opgaver i alle processer lige fra idegenerering, planlægning til udførelse.

Jeg er selvfølgelig også i stand til, at reflektere over egne evner og kan perspektivere disse til, hvorledes jeg kan tilegne sig mere viden, udvide sine kompetencer og dermed gøre næste opgave endnu bedre.

Derfor har jeg et stort udviklingspotentiale. Jeg går kompromisløst og med høj integritet til hver en opgave - stor som lille.

Med mit optimistiske væsen spreder jeg god energi omkring mig og besidder både faglige og menneskelige skills, der gør mig værdifuld i min profession og på en arbejdsplads.

Tak til Clipper

Hos Clipper har har jeg chancen for, at arbejde helt centralt i et marketingteam, hvor jeg fra dag et kunne bidrage.

Tak til Clipper for at give mig den fantastiske chance. Jeg har haft mulighed for at sparre med alt fra designerne til dem der får hjulet til at dreje rundt. Det havde ikke været det samme uden jer.

clipper spool wool anders dissing

Tak til Beauty and the Beast Tattoo

Under min uddannelse har jeg været elev hos tattoo-kæden Beauty and the Beast. Her har jeg været omgivet af mange forskellige mennesker med det til fælles, at de alle er kreative og brænder for det, de laver.

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre elevplads. Jeg har haft mulighed for at sparre med alle - lige fra de grafiske talenter til IT-eksperterne, og så selvfølgelig med alle de hammer-dygtige tatovører. Det har givet mig en masse kompetencer, jeg ikke kunne have fået andetsteds fra.

Morten og valentin