DM i skills 2023

Stolt vinder af titlen som Danmarks bedste mediegrafikerelev

At blive spurgt om ens drømmekarriere kan være et intimiderende sprørgsmål, der formår at sætte ens liv i bevægelse. Jeg blev stillet dette spørgsmål i 2019 af en person fra min fortid, og siden da har jeg tænkt intensivt over, hvad jeg brænder for og hvilken retning jeg vil tage i livet.

Mit svar har været klart lige siden: Jeg ønsker at jage en karriere, der giver mig mulighed for at udfolde mit kreative potentiale og følge min passion. Jeg har ikke set mig tilbage siden jeg begyndte på denne rejse. Jeg har været omgivet af fantastiske mennesker og organisationer, der har støttet og opmuntret mig undervejs. Deres hjælp har været uvurderlig, og jeg er dybt taknemmelig for deres støtte.

Jeg er stolt af, hvad jeg har opnået indtil videre og d. 4. februar vandt jeg DM i skills 2023 i kategorien “Mediegrafiker”. Jeg vil gerne dele min historie for at inspirere andre til at følge deres drømme. Jeg vil opfordre alle til at jage deres passioner og aldrig at give op på deres overbevisninger. Rejsen kan være udfordrende, men belønningerne er uvurderlige. Så gør det, du elsker!

Lego

Dag 01

OPG 01

Design en producttitle/logo samt Retouch af lifestyle foto.

(2 timer)

OPG 02

Lav 4 inspirerende opslag omkring produktet og designprocessen

(3 timer)

Fransa

Dag 02

OPG 03

Redesign et logo samt tagline til spring 2023 kollektionen.

(1.5 time)

OPG 04

Brand video til SoMe kanaler. Minimum 15 sek. Maximum 2 minutter. Der skal være mindst et klip i sort/hvid.

(2 timer)

OPG 05

Udsmyk en butiksfacede

(1,5 time)

Unitedsocks

Dag 03

OPG 06

Emballage design til stanseform. Målgruppe børn 3-6 år. Skal indholde udleveret tekst og symboler.

(2,5 timer)