Grafisk design i den tredje dimension:
Når præcision møder kreativitet

Min rejse ind i den tredje dimension begyndte som tømrer, hvor jeg anvendte Autodesk AutoCAD til at omsætte komplekse konstruktioner til præcise 3D-modeller. Denne erfaring gav mig en dybdegående forståelse af mål, skala og præcision, som jeg med succes har kunnet overføre til den grafiske verden.

For nylig har jeg udvidet min horisont inden for CGI og opdaget utallige muligheder for at bringe mine designs til live. Ved at dykke ned i Blender, et førende open-source 3D-modelleringsprogram, har jeg kunnet udforske en helt ny verden af kreativ udfoldelse.

Med Blender’s omfattende værktøjskasse og fleksible arbejdsflow udforsker jeg forskellige stilarter og teknikker. Jeg former og teksturerer 3D-objekter, belyser scener, tilføjer realistiske materialer og animerer dem til live. Jeg skaber også visuelle effekter ved hjælp af komplekse simuleringsopgaver og partikelsystemer, der tilføjer spænding og realisme til mine projekter

LEGO Speed Champions – 76912
Dodge Charger

Dette projekt hylder LEGO’s fantastiske LEGO Speed Champions serie, der fremhæver ikoniske biler gennem tiden. Med omhu og dedikation har jeg skabt en 3D-genskabelse af denne elskede Dodge Charger muskelbil. Hver af de 145 LEGO-brikker er nøje rekonstrueret i Blender for at skabe en visuel kopi i 1:1 skala. Dette var mit første store projekt.

Et magisk øjeblik: fotorealistisk skakscene

I denne atmosfæriske scene ser du et rum med et vindue i baggrunden, hvor gadelygternes bløde skær skaber en varm stemning. Centralt i scenen udfolder sig et skakbræt, hvor en hvid bonde og en sort bonde mødes i et dramatisk øjeblik, før de begge flyver væk i en visuel symfoni.

Scenen er et resultat af min forståelse for lysætning og komposition, der skaber en atmosfærisk oplevelse og fanger essensen af skakspillet.

Billede af en detaljeret skakscene med en hvid skakbrik på plads.

Emballage design i bevægelse

Denne model er baseret på den stansede form, jeg udviklede til min svendeprøve. Gennem brugen af Blender er dette tidligere statiske design blevet forvandlet til en levende og dynamisk scene. Oplev den magi, der udfolder sig, når videoen gradvist zoomer ind ved at anvende teknikken kendt som dolly zoom. 

Billede af en detaljeret skakscene med en hvid skakbrik på plads.

Min samling af projekter og modeller

Træd ind i min visuelle fortid, hvor hvert billede fanger essensen af forskellige tidsepoker i min personlige rejse inden for CGI. Tag del i opdagelsen af min kreative udvikling og min stræben efter at udfordre grænserne for visuel æstetik. Hvert billede bærer på en historie, der afspejler min lidenskab og dedikation til at skabe meningsfuldt grafisk design.