Hovedforløb 4

En varm velkomst til min svendeprøve

Jeg byder dig hjerteligt velkommen til min portfolio, hvor jeg med stor stolthed vil præsentere mine to selvvalgte produkter og den afsluttende kampagne, hvor jeg har gjort mit ypperste for at fremvise mine færdigheder og mit håndværk.

Mine to produkter er hjertet og sjælen i min svendeprøve. Det første produkt er et trykt produkt, som er designet med henblik på at fremvise min elevplads lange og imponerende rejse. Det andet produkt er et digitalt produkt, som jeg har skabt for at løse en reel udfordring hos Clipper

Jeg blev belønnet med en fin bronze-medalje for min svendeprøve.

Min dokumentation

Det trykte produkt

Produktet er en visuel fremvisning af min elevplads lange og imponerende historie, hvor designet er nøje udvalgt for at demonstrere mine faglige evner inden for grafisk design og typografi.

Gennem brugen af farver, tekststørrelser og layout skabes der en æstetisk balance og struktur, der gør det let for læseren at følge med.

The Story of Clipper

Det digitale produkt

Jeg forbedrede Clipper’s hjemmeside ved at bruge mine færdigheder inden for grafisk produktionsforståelse, html, video og billedebehandling.

Det mere brugervenlige CMS-system har skabt en intuitiv kunderejse der binder de to portaler sammen, hvilket har ført til økonomisk fordel og en bedre online oplevelse for kunderne.

Kampagne opgaven

Kampagnens budskab og udformning er udarbejdet med fokus på at informere om et vigtigt budskab; en cykel gør kun en forskel, hvis den bliver brugt. Budskabet er skabt for at motivere målgruppen til at reducere sit klimaaftryket, ved at vælge cyklen frem for bilen.

Dokumentation