Interaktion & medier (MGI)

Interaktion & medier (MGI) – Interaktivitet sker når brugerne interagerer med grafiske elementer på websites, herunder design, navigation og brugervenlighed, samt deres indvirkning på konverteringer og engagement.

Hvad er interaktiv motion graphics?

Interaktive motion graphics er en teknik, der kombinerer animation og interaktion for at skabe dynamiske og engagerende visuelle elementer på websites. Det kan omfatte alt fra simple hover-effekter til avancerede, brugerstyrede animationer.

Teknikkerne kan inkludere brug af SMIL og CSS-animationer, samt JavaScript og andre programmeringssprog.

I dag anvendes interaktive motion graphics ofte i webdesign for at skabe en mere engagerende brugeroplevelse, fremme interaktion med indholdet og forbedre navigation på websitet. De kan også bruges til at visualisere data og indhold på en mere interessant måde. Interaktive motion graphics kan være en effektiv måde at øge brugernes engagement og forbedre konverteringer på et websted.

Animation

En undersøgelse af animation i webdesign fokuserer på brugen af ​​SVG (Scalable Vector Graphics) og dets indbyggede animationsteknik, SMIL (Synchronized Multimedia Integration Language).

SMIL er en simpel metode til animation, der er indbygget i SVG-formatet, og kan anvendes til at skabe interaktive elementer på websites.

Imidlertid kan mere avancerede animationer også opnås ved at bygge på med CSS-animationer eller endda JavaScript.

Valget af animationsteknik afhænger i høj grad af projektets tidsramme og økonomiske begrænsninger, især hvis projektet er rettet mod en kunde.

    Techcollege

    Skoleopgaver